pondělí 16. března 2009

Pondelni sesion

Tak pry uz doma rasi kyticky, daji se vychuntavat prvni kaficka na jarnim vanku, UFOuni vyletli ze svych der...Tady se nam dny milovym krokem blizi k rovnodennosti (z pocatecniho prisunu svetla ve stavu polosera od 11 do17 h, jsme se dostali k svitani kolem 8 h a taktez zapadu kolem 8 h vecerni), presto zimni kralovna bojuje urputne a sype na nas jednu vlocku za druhou. Slunicko ji je nemilosrdne rozpousti, ale preci jen je jeste po zime unavene, tak to vsechno nestiha.
Chte nechte, obcas mivame v takovem pocasi s Kurcilkou styskavou...
A co delame, kdyz se nam styska? Hrajeme na harmoniku v jednom ze dvou 'lesu' v Reykjaviku,


peceme buchty (to by clovek neveril, kolik radosti prinese jedna obycejna elektricka trouba-uz mame za sebou turinovou buchtu, chleba z maltu a pred sebou spoustu chutovych napadu),

chodime na navstevy k novym pratelum,


usmivame se na sebe

a hledame ruznou zabavu, jak zapomenout, co nam vsechno chybi. Je zvlastni, ze nekteri lide musi cestovat predaleeeeeko, aby zjistili, ceho si na domove vazi a jake pratele za zivot posbirali.
VZKAZ PRO VSECHNY KAMARADY:DIK, ZE VAS MAM (RADA)

8 komentářů:

  1. Pusu na licka*Rada, co Te ma moc rada:)

    OdpovědětVymazat
  2. Zuzinko,zdravime,posilame moc pozdravu a zasneme jaka jsi zdatna cestovatelka/foto uzasne/na styskani si moc casu nedopravej,utece to jako voda a zase se doma budes brzy poohlizet, kam bys asi tak "vyrazila"za dalsimi zazitky moc zdravi lankasaci

    OdpovědětVymazat
  3. Tady jedna lulanka toho casu taky v zahranici, naprosto souhlasim, ze nejlepsi cesta jak poznat sam sebe, popripade vlastni kulturu je vyrazit pryc:) ja to tady mam den co den, skoda jenom, ze nejsem tak zdatna blogistka jako ty, abych to mohla ostatnim sofistikovane sdelit ci vyfotit, ale snazim se:)

    OdpovědětVymazat
  4. dík zů, že se tebou můžu stále a zase všude chlubit..seš frajerka ;) H

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Zuzi,
    dík za to, že nám dopřáváš ve svých článcích a fotkách cestovat s Tebou a poznávat Island. Vždycky se těšíme na to nové, co nám pošleš.
    Víš, že máš polovinu za sebou? Ta druhé ulítne rychleji, tak si užívej. Ahoj odvážná holko, máš náš obdiv.....4 brabci

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Zuzanko, nesmutni, všechno uteče a bude tady maj a to budeš skoro už doma. Však to s Kurcilkou zvládnete. Jinak na sebe dávej pozor.Zdravi B+D

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Zuzko, tak se taky snažím jednou za čas se sem dostat a párkráte kliknout na reklamu za výstavou:) Fotky máš nádherné, doufám, že to vyjde a taky mě pozveš na výstavní kukandu.Měj se hezky a po vodácku AHOJ!Zuzka Vondráků

    OdpovědětVymazat
  8. Cauves vsici,
    nebojte, styskani neni tak hrozny, jen to proste obcas na cloveka prijde a tak to ma byt. Dekuji za podporu a oporu a pochvalu, motivuje to:)
    Utika to jako voda, mate pravdu, za chvilku jsem doma a uz ted me z toho svrbi pozadi:) Takze to chytam za konec - uzitsito.

    OdpovědětVymazat